0:00

Zona de est a județului Neamț a fost lovită de o furtună puternică, locuitorii fiind avertizați prin mesaj RO ALERT.

Militarii din cadrul ISU Neamț și voluntarii de la SVSU Roman au intervenit în oraș, pe strada Mihai Viteazul, pentru degajarea unei crengi căzută peste un autoturism parcat. „În momentul în care au căzut crengile peste autoturism se aflau două persoane. Un bărbat s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. După ce au fost îndepărtate crengile, din autoturism a fost evacuată o femeie de aproximativ 55 de ani. Aceasta a refuzat asistența medicală”, menționează ISU Neamț.

Furtuni violente în Neamț. Peste 3.500 de persoane au rămas fără curent electric, ZCH NEWS - sursa ta de informații

 

SVSU Războieni și E.ON au fost în localitatea Valea Albă pentru degajarea unui copac căzut peste firele rețelei electrice. Delgaz Grid a anunțat că la ora 18:00 localitățile Grumăzești, Toplița, Târpești, Țolici, Oșlobeni, Ghigoiești, Bahna Mare și Botești erau afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, 3.769 de consumatori nefiind alimentați. În mai multe localități vântul a doborât copaci pe carosabil sau pe mașini.

Furtuni violente în Neamț. Peste 3.500 de persoane au rămas fără curent electric, ZCH NEWS - sursa ta de informații Furtuni violente în Neamț. Peste 3.500 de persoane au rămas fără curent electric, ZCH NEWS - sursa ta de informații Furtuni violente în Neamț. Peste 3.500 de persoane au rămas fără curent electric, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(G. S.)

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentRO ALERT: avertizare de vreme severă
Articolul următorCeahlăul Piatra Neamț. Se pun în vânzare abonamentele pentru Liga a II-a
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.