Furtună la CSM Roman – Andon Boshkovski înlocuit cu Aurelian Roşca, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Andon Boshkovski

Echipa feminină de handbal CSM Roman a pierdut, cu 21-30, la SCM Craiova şi intră astăzi, 28 octombrie, într-o şedinţă, care se anunţă extrem de furtunoasă.

„Lucrurile nu merg bine deloc, vom avea astăzi o şedinţă de analiză în urma căreia vom lua o serie de măsuri”, a spus Lucian Micu, viceprimarul Romanului.

Mai mult ca sigur macedoneanul Andon Boshkovski va fi înlocuit cu Aurelian Roşca, fostul antrenor al campioanei HCM Baia Mare şi al naţionalei de junioare medaliată cu aur la mondiale în 2014. În cărţi, se pare, s-a mai aflat şi fosta internaţională Simona Gogârlă.

Primarul Dan Laurenţiu Leoreanu a avut o izbucnire nervoasă la aflarea rezultatului din Bănie: „Eu nu mă ocup de handbal, eu mă ocup de Primărie. Membrii CA trebuie să se pronunţe, ei l-au adus pe Boshkovski, ei l-au pus, ei trebuie să analizeze, ei hotărăsc dacă-l menţin sau îl dau afară, eu sunt onorific. Antrenor străin ne-a trebuit, iaca acum avem. Toate au un început„.

Întrebat dacă-l preferă pe Roşca, Leoreanu a recunoscut că-i un antrenor titrat, care ar aduce un plus de valoare echipei. „Ştiu că-i liber, dar depinde ce onorariu vrea. Şi pe handbalista Gabriela Szucs am vrut să o aducem în vară însă a cerut un salariu cât primesc trei jucătoare la un loc, iar noi nu ne permitem”.

Întrebat şi despre „comportarea” handbalistică a Lucianei Marin Popescu, Leoreanu a admis că aceasta se află într-o vizibilă scădere de formă: „Mi se pare şi mie că parcă nu mai este ce a fost. Ce să fac? Să o duc în Moldova s-o botez? Nu mai joacă la fel ca altădată. Sportul e un Transfăgărăşan, când eşti pe vale, când pe deal. Acum suntem pe vale„.

Pentru CSM Roman a fost a treia înfrângere înregistrată în actuala stagiune. Vineri, 4 noiembrie, nemţencele înfruntă, în propriul fief, Universitatea Cluj. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentCandidați pe bază de CV și scrisoare de intenție
Articolul următorEXPOZIŢIE FOTO „FC Ceahlăul – 97 de ani”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.