O locuinţă din Moldoveni, care are un bar în partea din faţă, a fost ţinta unui hoţ, în seara de 5 mai. Mai întâi răufăcătorul a intrat în bar, de unde a furat un telefon mobil, iar apoi a pătruns în casă şi a dat lovitura. A furat, dintr-un dulap, 11.960 de euro şi 5.905 lei, după care s-a făcut nevăzut.

“În urma sesizării primite în ziua de 06.05.2017, privind furtul unei sume de bani din locuință, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Români au demarat toate verificările pentru identificarea autorului”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “În urma cercetărilor desfășurate, polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani, din Iași, ca fiind autorul faptei. În cauză, s-a reușit recuperarea sumei de 10.860 euro si 4.902 lei, precum și a telefonului mobil, bunurile fiind predate persoanei vătămate”.

Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, de către polițiști, iar astăzi, 7 mai, va fi dus la Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă. (C.M.)