reclama autocenter

Astăzi, marți, 25 noiembrie 2014, la ora 10.00, vor avea loc funeraliile preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Culiță Tărâță. Cel care a fost în primul rând un familist convins, a fost mult timp un reper pentru performanță în agricultura românească, un politician dedicat județului său, va fi înmormântat la Cimitirul “Eternitatea” din Roman. Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi condus pe ultimul drum de familie, prieteni, apropiați, dar și de nume mari din politica națională.

***

Încremeniţi de durere, ne despărţim de un om extraordinar, un caracter puternic, o personalitate complexă, colegul şi prietenul nostru, CULIŢĂ TĂRÂŢĂ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Deputat UNPR Constantin Moisii

***

În aceste momente grele, la trecerea la cele veșnice a celui care a fost un om deosebit, CULIŢĂ TĂRÂŢĂ, președintele Consiliului Județean, ne alăturăm cu multă compasiune familiei îndurerate. Fie ca Cel de Sus să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

***

Cu profundă durere în suflet, transmitem un gând de mângâiere familiei îndoliate a celui care nu a fost o clipă indiferent la suferințele celor din jur, CULIŢĂ TĂRÂŢĂ, președintele Consiliului Județean. Un OM al faptelor, un OM cu o viziune deosebită și un OM care a prețuit munca. Dumnezeu să-l ierte și să-I țină viu în inimile celor care l-au apreciat!

Familia dr. Ioan și Dorina Lazăr

***

 Colectivul SC PETROFOREST SRL Poiana Largului îşi exprimă adâncul regret acum când se despart de  domnul Preşedinte CULIŢĂ TĂRÂŢĂ, OM de mare ţinută morală şi profesională. Transmitem întreaga noastră compasiune şi sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în Împărăţia Sa!

***

Cu durere şi tristeţe în suflete ne despărţim de cel care ne-a arătat măsura reală a omului din spatele funcţiei  DOMNUL PREŞEDINTE CULIŢĂ TĂRÂŢĂ Chipul lui blând şi bunătatea sa vor dăinui în gândul şi inimile noastre. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!

Fam. Gabi si Iulian Enea

***

Colectivul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ deplânge dispariţia preşedintelui Consiliului Judeţean, ing. CULIŢĂ TĂRÂŢĂ şi transmite familiei îndoliate putere să poată trece peste acest moment. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa.

***

S.C. ”System Pro” și familia Șurubaru, sunt alături de familia Tărâță și Grupul de Firme TCE 3 Brazi, la trecerea în neiință, mult prea devreme, a celui ce a fost CULIŢĂ TĂRÂŢĂ! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

***

Echipa Teatrului Tineretului își exprimă regretul pentru trecerea la cele veșnice a celui care a reprezentat o personalitate marcantă a mediului politico-social românesc, cu o amprentă specială în spațiul nemțean. Ne vom aminti mereu, cu drag, de felul în care domnul CULIŢĂ TĂRÂŢĂ ne-a sprijinit, ne-a susținut doleanțele și a fost părtaș la bucuria noastră, când trupa a fost recompensată cu premii la festivaluri. Acum noi suntem părtași la durerea familiei, căreia îi transmitem sincere condoleanțe!

Fie-i somnul lin! Liviu Timuș, Director General

Articolul precedentO nouă ABBA la Ceahlău?
Articolul următorMăsuri speciale de ordine pentru funeraliile preşedintelui CJ