De Ziua Persoanelor Vârstnice, pensionarii din Târgu-Neamț au primit un cadou neașteptat: Fuego le-a cântat la masă. Emilia Arcan, vicepreședintele CJ Neamţ, primarul Daniel Harpa și viceprimarul Traian Humulescu s-au întâlnit la Casa Arcașului cu cei aproximativ 300 de pensionari din cadrul Asociației Pensionarilor din Târgu-Neamț. Aici, într-o atmosferă prietenească și jovială, bătrânii, împreună cu reprezentanții administrației locale și județene au ciocnit un pahar de șampanie și au cântat și dansat , împreună pe muzica îndrăgitului artist Fuego.

Emilia Arcan: „Vă doresc să aveți zile frumoase mai departe, să vă bucurați de fiecare clipă care trece pe lângă dv. Vă îmbrățișez cu mare drag pe toți. Să aveți o seară minunată. Vom pleca dimineață de aici. La Mulți Ani!”.

Daniel Harpa: „Cu acceptul dv, aș vrea să păstrăm un moment de reculegere pentru cel care a fost Serafim Lungu, președintele pensionarilor din Târgu-Neamț și primarului orașului. Astăzi, este un moment important pentru toți părinții noștri, pentru seniori. Am ținut din tot sufletul ca anul acesta să fie altfel și cu ajutorul Consiliului Local am reușit să găsim o sumă de bani pentru acest eveniment. Vă garantez sprijinul meu în continuare și tot astăzi, bunul Dumnezeu și Maica Domnului m-a ajutat să aduc aici, așa cum am promis, un mare artist al cântecului românesc. Vreau să transmit și mesajul domnului deputat Arsene, care a fost și va fi alături de noi”.

Traian Humulescu: „Vă doresc multă sănătate, vă mulțumim că ne sunteți aproape și să ne împărtășiți din experiența dv. de viață. Să aveți o seară minunată. La Mulți Ani!”.

Şi bătrânii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din Târgu-Neamț (Azilul de bătrâni) au fost vizitați de autorităţile locale sau judeţene. Discursurile nu au diferit foarte mult.

Arsenica Nemțeanu, directorul Centrului de Îngrijire și Asistență din Târgu-Neamț: „Avem printre noi reprezentantul CJ, dna. vicepreședinte Emilia Arcan și pe dl. primar Daniel Harpa care nu scapă nicio sărbătoare să nu fie alături de noi. În numele acestor beneficiari care simt sprijinul dv. vă mulțumesc. Cea mai mare bucurie pentru noi este zâmbetul lor. Până voi ieși la pensie contez pe sprijinul dv”.

Emilia Arcan: „Mă bucur că sunt alături de dv, mai ales acum într-un moment de sărbătoare. Sunteți niște oameni deosebiți și pe această cale vă aduc mesajul Consiliului Județean, pentru tot ceea ce sunteți, pentru tot ceea ce ați reprezentat pentru societatea românească. Avem datoria să fim alături de dv”.

Daniel Harpa: „Vă transmit , atât în numele meu, cât și al primăriei și Consiliului Local să vă dea Dumnezeu sănătate. Vă garantez de tot sprijinul și respectul meu. Sunt tot timpul alături de dv”.

Ion Asaftei: „Mă bucur că particip la un strop de bucurie oferit de acești copii de Ziua Persoanelor Vârstnice. Dumnezeu să vă dea sănătate, noroc. La Mulți Ani!”.

A urmat un program artistic interpretat de un grup de elevi de la Școala Gimnazială Topolița, moment în care mai mulți bătrâni au ieșit la dans. (C.T. STURZU)

Articolul precedentACTUALIZARE Minora dispărută s-a întors acasă!
Articolul următorHidrocentrala CHE Stejaru ”Dimitrie Leonida” – 55 de ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.