0:00

Federația Română de Fotbal lansează campania ”4 The Future”, care are drept scop dezvoltarea sectorului juvenil și selecționarea celor mai buni antrenori pentru reprezentativele Under 14, Under 15, Under 17 și Under 18.

România nu s-a calificat la Campionatul Mondial din Brazilia, dar în această vară muncim pentru dezvoltarea fotbalului românesc și pentru ca, de acum încolo, să reușim calificări la turneele finale la toate categoriile de vârstă. Lansăm această campanie din dorința ca fotbalul românesc să beneficieze de un proces transparent de selecție, iar alegerea selecționerilor să fie făcută obiectiv, doar pe baza criteriilor de performanță. În perioada 17-28 iunie doritorii sunt rugați să trimită CV-ul pe adresa de e-mail [email protected], cu mențiunea ca fiecare dintre cei interesați să specifice la care dintre reprezentative își dorește să aplice. De asemenea, antrenorii de portari pot trimite CV-urile pe aceeași adresa de e-mail”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Vasile Vamanu, șeful catedrei de fotbal a LPS Piatra Neamț a declarat că este tentat de o funcție de antrenor a juniorilor. ”Am vorbit în principiu cu cei de la FRF, dar tot atât de tentantă este și fucția de referent al FRF, omul ce supervizează activitatea din mai multe județe”, a spus Vamanu, el însuși fost component al naționale de juniori a României în anii 80.  (C. SOROCEANU)

Articolul precedentPersonalitatea săptămânii / Gheorghe Cartianu
Articolul următorSâmbătă se joacă bagajul pentru Liga a III-a