0:00

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a elaborat protocoale noi pentru competițiile de fotbal și futsal. Acestea au fost validate în cea mai recentă şedinţă a Comitetului Executiv, iar noile documente au intrat în vigoare de astăzi, 1 iulie.

FRF a elaborat protocoale noi pentru competițiile de fotbal și futsal, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Cea mai importantă modificare este cea referitoare la accesul spectatorilor pe stadioane: fanii pot ocupa până la 50% din capacitatea maximă, dacă incidenţa cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori. Au acces pe stadioane:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

De asemenea, organizatorul poate decide desfășurarea competițiilor sportive cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV2 cu schemă completă de vaccinare, de la finalizarea căreia au trecut 10 zile. Odată cu intrarea în vigoare a noilor protocoale, vor fi reluate, cu participarea jurnaliștilor, și acțiunile de presă de la stadion (conferințe și zonă mixtă), în condițiile prevăzute”, precizează FRF, într-un comunicat de presă.

FRF a elaborat protocoale noi pentru competițiile de fotbal și futsal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDocumentele furnizate de FRF sunt următoarele:

PROTOCOL FOTBAL

frf protocol fotbal

PROTOCOL FUTSAL

frf protocol futsal

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentUn torent a inundat un drum și câteva case la Grumăzești
Articolul următorImagini de coșmar la Valea Seacă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.