0:00

Mai bine de 9 ore, militarii din cadrul ISU Neamț au luptat cu flăcările ce au cuprins un gater din localitatea Leghin, comuna Pipirig. Apelul pentru ajutor prin numărul unic de urgență 112 a fost înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în noaptea de 1 spre 2 mai, în jurul orei 2:39. Au intervenit  37 de pompieri cu 8 autospeciale de stingere din cadrul ISU Neamț, forțele profesioniste fiind sprijinite de SVSU Pipirig.

FOTO&VIDEO Un gater de la Pipirig a ars ca o torță: intervenția a durat ore în șir, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO&VIDEO Un gater de la Pipirig a ars ca o torță: intervenția a durat ore în șir, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO&VIDEO Un gater de la Pipirig a ars ca o torță: intervenția a durat ore în șir, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO&VIDEO Un gater de la Pipirig a ars ca o torță: intervenția a durat ore în șir, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO&VIDEO Un gater de la Pipirig a ars ca o torță: intervenția a durat ore în șir, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa sosirea acestora incendiul se manifesta generalizat la mai multe construcții în care se desfășurau diverse activități și clădirea administrativă, cu mansardă, cu posibilitatea propagării la centrala termică, uscătoare și depozite cu materii finite și bușteni.

Focul a mistuit construcții de pe amplasamentul operatorului economic pe o suprafață de aproximativ 1.300 mp (hală gater, depozit cherestea, ateliere mecanice, clădire administrativă), 3 utilaje pentru încărcare cherestea, 250 mc de cherestea și documente. “Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la un utilaj. SVSU Pipirig a rămas cu autospeciala din dotare pentru monitorizarea zonei“, anunță ISU Neamț. (G.S.; FOTO&VIDEO: ISU Neamț)

Articolul precedent4 mai – ”Ziua sportului cu balonul oval”
Articolul următorVIDEO. Incendiu cu degajare mare de fum la Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.