Poliţişti de combatere a criminalităţii organizate din Bacău, împreună cu procurori DIICOT, au efectuat, în zilele de 17 și 18 decembrie, trei percheziţii, în județele Bacău și Arad, vizate fiind două persoane bănuite că introduc în țară droguri de risc, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei (IPJ) Bacău.

Una dintre acţiuni a vizat un punct de trecere a frontierei din judeţul Arad, pentru prinderea în flagrant delict a unui bărbat, de 27 ani, din Bacău, suspectat de introducerea în ţară de droguri de risc. „În urma controlului efectuat asupra autoturismului acestuia, poliţiştii au găsit, disimulate în anvelope, 2.856 de grame de cannabis şi 92 de grame de haşiş. Față de acesta, polițiștii au luat măsura reţinerii pe ordonanță, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru introducere în ţară de droguri de risc, fără drept, şi trafic de droguri de risc”, potrivit IPJ Bacău.

De asemenea, s-au derulat două percheziţii şi în judeţul Bacău, fiind „ridicate mai multe mijloace materiale de probă, iar un tânăr, de 26 ani, a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru finanţare în vederea cumpărării de droguri. La data de 18 decembrie a.c., cei doi au fost prezentați Tribunalului Bacău, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, mai informează IPJ Bacău.

La acţiuni au participat poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din cadrul IPJ Bacău, jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău şi polițiști ai Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră – Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. (ZCH NEWS; FOTO şi VIDEO: IPJ Bacău)

Articolul precedentRăzboiul rece PSD – PNL din Neamț, numai „în folosul cetățenilor”!
Articolul următorANI: Aleşi din Iaşi, Neamţ şi Vaslui în conflict de interese administrativ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.