Ultima necunoscută în privinţa play-off-ului Ligii a V-a a fost elucidată duminică, 12 mai. Arsenal Văleni a învins formaţia Voinţa Bozieni, pe teren propriu, cu scorul de 7-2 (5-1), şi a obţinut calificarea pentru semifinalele competiţiei. Pentru gazde au marcat Sergiu Gugoaşă (3), Florin Aniculăesei (3) şi Cristi Damoc. Unul dintre golurile lui Florin Aniculăesei:

„Duminică, în penultima etapă a sezonului regulat, am întâlnit, pe teren propriu, pe Voinţa Bozieni, o echipă cu jucători de calitate. Din păcate, din cauza ultimelor precipitaţii, terenul nu a arătat perfect, însă spectacolul oferit suporterilor a fost unul foarte frumos, cu goluri multe şi ocazii la poartă şi mai multe. Felicit jucătorii, banca tehnică, sponsorii, colaboratorii şi, nu în ultimul rând, pe suporterii noştri minunaţi, pentru faptul că împreună am reuşit calificarea în play-off. Ne vor aştepta două meciuri frumoase, în compania prietenilor noştri de la Bravo Bodeşti”, a declarat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

FOTO&VIDEO L5 Arsenal Văleni, ultima calificată pentru play-off, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCelelalte calificate pentru play-off sunt Voinţa Valea Ursului (tot L5B), Bravo Bodeşti şi Vulturul Costişa (ambele L5A). Semifinalele tur vor avea loc pe 26 mai, iar retururile pe 2 iunie. Finala care va decide campiona Ligii a V-a se va disputa, într-o singură manşă, pe data de 9 iunie, pe un teren ce urmează a fi stabilit. (M. CONSTANTINESCU; FOTO&VIDEO: Arsenal Văleni)

Articolul precedentVânători-Neamț: Festivalul Internațional „Copilăria un poem”, ediţia a V-a
Articolul următorCum sa cresti un copil sanatos si frumos. 5 sfaturi interesante pentru parinti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.