reclama autocenter

Ozana Târgu Neamţ a devenit campioana judeţului în sezonul 2018/2019, după ce a câştigat astăzi, 9 iunie, pe terenul Speranţei Răuceşti, cu scorul de 4-0 (2-0). Au marcat Patrichi (3) şi Vavriţa. Trei dintre golurile partidei de astăzi:

Este cea mai sumbră zi de naștere a mea, am câștigat campionatul, felicit toată echipa pentru dăruire și pentru îndeplinirea obiectivului. Dar astăzi nu pot decât să-i mulțumesc atât eu, cât si tot ce înseamnă Ozana Târgu Neamţ lui Marian Creţu, care a suferit o fractură de peroneu, din cauza jocului foarte agresiv al unor jucători ai echipei Speranța Răuceşti. Nu ştiu cât înseamnă performanța sau orgoliile, dar, la momentul actual, să ai doi jucători cu fractură şi doi jucători cu ruptură de ligamente, spune totul. Mulțumesc echipei, suporterilor și tuturor celor ce simpatizează echipa Ozana. Baftă multă la barajul de promovare!”, a declarat Daniel Zavate, antrenorul Ozanei Târgu Neamţ. Fotografii de la partida de la astăzi:

În cealaltă partidă a etapei, Victoria Horia a învins Bradu Borca, cu scorul de 2-1 (0-0), dovedindu-se din nou o “nucă tare” pentru favoritele campionatului. Faptul că echipa din zona Roman a încurcat în acest sezon toate cele 3 fruntaşe ale clasamentului ar merita poate un premiu fair-play din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Neamţ.

CLASAMENT

1OZANA TÂRGU NEAMŢ650118536 (*)
2Bradu Borca6303121031 (*)
3Speranţa Răuceşti621371229 (*)
4Victoria Horia611471718 (*)

(*) punctele au fost înjumătăţite la intrarea în play-off

Ozana Târgu Neamţ va disputa baraj pentru promovarea în Liga a III-a cu echipa suceveană Viitorul Liteni. Partidele vor avea loc pe 15 iunie, în Suceava şi pe 22 iunie, în Neamţ. În cazul unui succes, din sezonul 2019-2020, Seria I a Ligii a III-a va avea şi o a doua echipă din Neamţ, alături de CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, promovată anul trecut. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentL5 PLAY OFF Voinţa Valea Ursului şi Bravo Bodeşti s-au calificat în finala mare
Articolul următorAccident cu cinci victime la Pipirig, drumul național blocat complet. Foto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.