0:00

Ziua Poliției Române, marcată în fiecare an la data de 25 martie, prilejuiește ample acțiuni ce vor fi organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Neamț. Pe parcursul întregii săptămâni oamenii legii vor fi în diverse puncte din județ și se vor prezenta în fața publicului interesat.

FOTO&VIDEO Ample acțiuni cu “mascați“ și câini de urmă de Ziua Poliției Române, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO&VIDEO Ample acțiuni cu “mascați“ și câini de urmă de Ziua Poliției Române, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe 20 martie, acțiunea a avut loc la Liceul “Gh. Ruset Roznovanu“ din Roznov, pe 21 martie, cu începere de la ora 10:00 manifestarea va avea loc pe platoul central din piața Roman-Vodă din Roman, iar pe 22 și 23 martie, tot de la ora 10:00, anchetatorii vor fi prezenți în parcul de lângă Casa de Cultură din Târgu Neamț, dar și la Poliția Bicaz.

În ajun de sărbătoare, pe 24 martie, pietrenii sunt așteptați pe platoul Curții Domnești pentru a vedea tehnică militară, dar nu numai. La fiecare întâlnire cu publicul larg vor fi prezenți “mascații“ din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, dar vor fi aduși câinii polițiști. Curioșii, cei mici de obicei, vor putea vedea cum funcționează și ce dotări are laboratorul criminalistic, dar vor putea studia și alte autospeciale de poliție.

FOTO&VIDEO Ample acțiuni cu “mascați“ și câini de urmă de Ziua Poliției Române, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO&VIDEO Ample acțiuni cu “mascați“ și câini de urmă de Ziua Poliției Române, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu începere din anul 2002 data de 25 martie (Buna Vestire) a fost desemnată Ziua Poliţiei Române. Alegerea este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române. (G.S., FOTO: Politia Neamt)

 

Articolul precedentDirecţia Taxe şi Impozite Piatra-Neamţ a recuperat 7,6 milioane de lei de la datornici
Articolul următorZiua Internațională a Poeziei, la Biblioteca Județeană Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.