Vă puteți imagina cu ar fi ca în fiecare zi să aveți un maximum de potențial, de energie, tonus și focus? Asta înseamnă un antrenament pentru ca fizicul și psihicul să fie în armonie deplină. Sau poate fi la fel de bine și o alegere care, pe termen lung, să vină cu avantaje. Fotoliile de la Masatto sunt cele care aduc promisiunea relaxării în realitatea de zi cu zi.

Concepute să poată fi instalate acasă, la birou sau în orice spațiu propice pentru a savura câteva minute de relaxare, astfel de fotolii și scaune de masaj sunt create de Masatto. Într-o varietate de modele, tot mai performanțe la ora actuală, gama de produse reușește să fie accesibilă unui public larg.

Cât costă răsfățul de a avea un maseur profesionist la tine acasă

Masatto mizează pe oferte personalizate, de aceea nu veți găsi doar o listă de prețuri standard în ofertele curente. Contează ce are nevoie fiecare. Un fotoliu poate include diverse tipuri de programe de masare, cu funcții dintre cele mai complexe. Pe măsură ce sunt mai complexe și au funcții smart, prețul crește, dar pe merit.

Mai mult decât a contoriza cât costă, de fapt, un fotoliu de masaj, doritorii pot testa și ce anume câștigă din această experiență și investiție. Pe termen lung, în comparație cu ce înseamnă costurile ședințelor de masaj repetate la anumite intervale de timp, un fotoliu disponibil non stop la tine acasă înseamnă un avantaj clar. De asemenea, grație tenologiilor moderne de scanare, masajele sunt adaptate corpului ocupantului. Deci precizia nu lipsește de aici și în plus, fotoliul poate fi util tuturor membrilor din familie, fie tineri sau seniori.

Vei afla cu bucurie că Masatto permite și testarea fotoliilor, gratuit. Asta înseamnă posibilitatea de a cere la tine acasă fotoliul dorit. Îți va fi livrat la pachet cu echipa care îl montează și setează la început pentru a te ghida ce să alegi. Ai 30 de zile la dispoziție să te bucuri de acest răsfăț. Totul gratuit!

Cine ar trebui să beneficieze de un fotoliu de masaj

Așa cum și în cadrul paginii de prezentare a celor de la Masatto regăsim, terapia prin masaje nu trebuie să fie musai dedicată unui public restrâns. De la categoria de bebeluș medicii pediatri sfătuiesc mamele să își maseze copiii pentru o bună dezvoltare a musculaturii. La etapa de copii și adolescenți un masaj este o alinare la orice căzătură. Pe măsură ce timpul trece, apreciem această terapie în complexitatea sa.

Masajele sunt benefice în mod special celor care se confruntă deja cu dureri, fie de cap, cârcei, dureri musculare, dar și pentru cei care au stare de oboseală cronică, fizică sau psihică. Masajele au acțiune locală imediată, în sensul în care intensitatea și tipul de mișcare pot ameliora instant durerea. În plus, fotoliile de masaj de la Masatto includ strategii multiple de masare: cu sistem de încălzire integrat, role ce masează de-a lungul coloanei și până la jos la picioare, multiple perne de aer ce prin compresie masează și ele.

Masajele sunt ideale pentru tinerii de 20-30 de ani, pentru cei care lucrează fie fizic, fie pishic, fie la birou și au viață sedentară, fie dimpotrivă stau cu orele în picioare. Sunt o terapie curativă sau de întreținere pentru cei de 30-40 de ani pentru diversele dureri pe care le au. Ajută mobilitatea și întrețin tonusul, îmbunătățesc circulația sanguină. Masajele sunt la fel de bine recomandate și celor de 50+. Nu se poate spune că există o limită restrictivă la categoria de vârstă pentru cine ar trebui sau nu să beneficieze de masaje.

Masajul acasă

Fără să implice deplasare, timp pierdut sau poate costuri ridicate pentru ca un maseur să vină la tine acasă achiziția oricărui tip de fotoliu de la Masatto înseamnă un răsfăț și un avantaj. Pentru cei care au locuința un spațiu mai compact Masatto a creat versiuni potrivite de fotolii și scaune de masaj. Astfel, sunt recomandate fotoliile home use precum Hadar, Tania sau Atria, parte din recenta colecție.

Oricare din modele este disponibil spre a fi vizualizat și încercat în oricare din showroom-urile din țară, în capitală fiind două astfel de locații:

contact@masatto.ro

+40 735 518 967

București

Strada Erou Iancu Nicolae, număr 97

Strada Costin Nenițescu, număr 14

Articolul precedentFocar Covid la căminul pentru bătrâni din Bicaz
Articolul următorVideo. Mașină în flăcări la Bodești, Comunicat oficial ISU Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.