pietricica turism

Polițiștii din Suceava au descoperit, miercuri, 24 august, aproape 130.000 de țigări de contrabandă, ascunse în portbagajul maşinii conduse de un tânăr din Mehedinţi, “într-un compartiment artizanal”, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

“Poliția Municipiului Vatra Dornei a oprit, pentru control, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat, de 24 de ani, în care se afla ca pasager un alt bărbat, de 28 de ani, ambii din județul Mehedinți. În urma controlului, în portbagajul autoturismului și într-un compartiment artizanal confecționat, polițiștii au identificat 129.520 de țigări netimbrate, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență”, precizează sursa citată.

Țigările, în valoare de 64.760 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 6.000 de euro, a fost indisponibilizat.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, “sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă”, fiind încarcerați în Arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. (ZCH NEWS; FOTO: IGPR)