reclama autocenter

În urmă cu câteva zile, în fața gării din Bicaz, au început lucrările de amenajare a unei piațete, ce se dorește a fi un loc care să fie admirat atât de localnici, cât și de cei care sunt în trecere prin acest oraș. Ideea a încolțit, la nivel local, în urmă cu câțiva ani, însă din varii motive aceasta nu a mai fost pusă în practică. Piațeta se află între gară și Liceul ”Carol I” din Bicaz. Până la sfârșitul acestei luni, potrivit ing. Nicolae Sălăgean, edilul orașului, vor mai fi realizate și alte lucrări de reparații.

“În cursul săptămânii viitoare, urmează să amenajăm drumul de acces în zona Dealul bisericii din satul Potoci. De asemenea, vom interveni și pentru reparația trotuarelor în zona blocurilor noi din cartierul Mărceni. Acestea sunt lucrări pe care intenționăm să le finalizăm până la sfârșitul lunii mai. Sunt lucrări de mai mică amploare, însă necesare”, a precizat primarul Nicolae Sălăgean.

Potrivit autorizației de construire, amenajarea peisagistică a piațetei ar trebui să fie gata până pe 2 septembrie a.c. (M.T.)

Articolul precedentACTUALIZARE: Stimulente pentru copiii de grădiniţă din familii defavorizate
Articolul următorFost preşedinte de CJ, încă 30 de zile după gratii! E acuzat de trafic de influență și spălare de bani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

4 COMENTARII

  1. Dar cu hanul, pensiunea, ce-o fi aia, care o rasarit cu ani buni in urma in coasta garii, nu se intampla ninica? Sau ramane, ca-i frumos si-asa.
    Poza 2, pentru cine nu intelege unde bat.

  2. Fix asta le lipsea bicajenilor! Bine ca la Bicaz kg de cartofi noi este 8 lei iar la Piatra Neamt doar trei lei. Poate fac si o fantana la piateta ca sa inecam conducerea orasului cu tot cu vice si consilieri (mai ales).

  3. Sa nu fim rautaciosi, tot ce se construieste ramane . Se impun insa niste comentarii:Vorbim de spatele Garii, fata unei Statii de cale ferata este cea dinspre linii , iar motivele pentru care nu s-a facut nimic pana in pragul alegerilor este lesne de inteles. Cum spunea cineva, daca s-ar organiza alegeri in fiecare an, poate orasul nostru ar arata asa cum merita. Trist dar adevarat. E bine totusi ca se misca ceva.

  4. face piateta sa o viziteze turisti care vin cu trenu bucuresti-piatra neamt.-)))in bicaz mai merg marfarele.-)))

Comments are closed.