0:00

În etapa a VIII-a a Campionatului de fotbal feminin, duminică, 1 aprilie, echipa ”Vulpițele Galbene” din Roman a întâlnit, pe teren propriu, echipa  ”Progresul” București.  După un joc în care oaspetele doar s-au apărat tot timpul, pe două linii, grupat, romașcanele au ratat nepermis de mult din situații clare de gol. Vulpițele au învins cu scorul de 4-0 (1-0), păstrându-și poziția de lider al seriei. Au marcat Ana Gherasim, Paula Agu (2) și Ştefania Mocanu. Cu toate că scorul final le avantajează net pe jucătoarele romașcane, antrenorul lor, Adelin Tălmăcel, nu este mulțumit de prestația echipei.

„Nu sunt mulțumit de jocul de astăzi. Se pare că mai avem mult de recuperat. Ne-am intrat greu în formă,  cred că ne-ar mai fi trebuit încă două – trei meciuri amicale înainte. Am avut astăzi un adversar care s-a așezat pe două linii și s-a apărat tot meciul, ceea ce ne-a pus în dificultate și nu am reușit să marcăm atât de mult cât ne-am dorit. Jucătoarele mele s-au precipitat des și au ratat în ocazii de unu la unu. Scorul final este bun, dar nu sunt mulțumit de calitatea jocului pe care l-am făcut astăzi”, a declarat tehnicianul Adelin Tălmăcel.

CLASAMENT: 1. Vulpiţele Galbene Roman – 24, 2. Nicu Gane Fălticeni – 16, 3. Dream Team Bucureşti – 12, 4. CSM Paşcani – 11, 5. Universitatea 2 Galaţi – 10, 6. Real 3 Craiova – 9, 7. CF Oneşti – 7, 8. Progresul Bucureşti – 0. (D. AILINCĂI; FOTO: Gabriel BACIU)

Articolul precedentSFÂNTA ŞI MAREA LUNI – RUGĂCIUNE
Articolul următorDigitaliada – concurs pentru informatizarea școlilor din rural
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.