0:00

Ca urmare a codului roșu instituit în județele Botoșani și Iași, autoritățile au luat decizia de a închide circulația pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 7,5 tone în această seară, 5 aprilie, începând cu ora 20.00.

FOTO& VIDEO Drumuri închise în Botoșani și Iași din cauza codului roșu, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Decizia privește inclusiv mijloacele de transport persoane! Măsura a fost luată din cauza fenomenelor meteorologice extreme și are ca principal scop ptotejarea vieții cetățenilor. Reamintim că Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de cod roșu de viscol și ninsori abundente pentru județele Botoșani si Iași. Avertizarea este valabilă în intervalul  05.04.2023, ora 18:40 – 06.04.2023, ora 04:00. Vizibilitatea va scădea spre zero pe anumite sectoare ee drum! Evitați deplasările în aceste zone până la încetarea fenomenelor meteo periculoase.

Vă rugăm să vă informați din surse oficiale înainte de a pleca la drum. De asemenea este foarte important ca în această perioadă să aveți autovehiculele echipate de iarnă, în cazul în care tranzitați zone afectate de vortexul polar. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR”, precizează un comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, din această seară.

FOTO& VIDEO Drumuri închise în Botoșani și Iași din cauza codului roșu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiISU Neamț a transmis mesaj RO-ALERT pentru a facilita deplasarea forțelor și mijloacelor de intervenție către județele Iași și Botoșani

Angela Croitoru, FOTO&VIDEO: ISU Iasi

Articolul precedentRO-ALERT, cod roșu de vânt și ninsori abundente
Articolul următorCod roșu de ninsoare și viscol în patru județe din regiunea Nord Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.