Polițiștii de frontieră de la Izvoarele Sucevei (Suceava) au folosit armele din dotare, vineri, 14 octombrie, pentru a opri un bărbat suspectat de contrabandă cu ţigări. Ei au descoperit și confiscat 13.990 de pachete de țigări, în valoare de 139.900 de lei.

„Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul SPF Izvoarele Sucevei, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare, pentru a opri la control un autoturism de teren înmatriculat în România. În momentul în care conducătorul auto a observat echipajul poliției de frontieră, a abandonat mașina și a încercat să fugă. Lucrătorii noștri au trecut la urmărirea bărbatului efectuând somațiile legale prin voce și, deoarece acesta nu s-a supus, au fost executate trei focuri de avertisment în plan vertical”, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Bărbatul a fost reținut și identificat ca fiind Mihai M., în vârstă de 38 de ani, domiciliat în județul Suceava. Autoturismul de teren era plin cu țigări, în urma inventarierii coletelor rezultând 13.990 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totală de 139.900 de lei.

Ţigările au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. (ZCH NEWS; FOTO şi VIDEO: Poliţia de Frontieră)

Articolul precedentAGRO MOLDOVA 2016
Articolul următorLIGA A IV-A: Meciuri accesibile pentru fruntaşele clasamentului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.