O maşină a ajuns în şanţ, în urma unui accident rutier petrecut astăzi, 7 iulie, în comuna Vânători-Neamţ. Două autoturisme au fost implicate în eveniment, şoferiţa celeilalte maşini fiind transportată la spital, cu răni uşoare.

Şoferul maşinii care a ajuns în şanţ venea dinspre Pipirig şi, fără să acorde prioritate, a virat stânga, pentru a intra pe o uliţă. În aceste condiţii, s-a produs impactul cu un autoturism care se deplasa regulamentar dinspre Târgu-Neamţ. Maşina care a încercat să vireze spre stânga a ajuns în şanţ, iar şoferiţa care se îndrepta spre casă, la Pipirig, a ajuns la spital cu răni la mână.

Soţul şoferiţei, care se afla în dreapta soţiei, ne-a declarat că s-au trezit brusc cu o maşină în faţă: „Poate din cauza soarelui, nu ştiu ce să zic. Poate de aia nu ne-a văzut şoferul celălalt. Ne-am trezit brusc cu el în faţă. Soţia e la spital pentru investigaţii, dar nu este grav. S-a lovit doar la o mână. Celălalt şofer este la spital să i se ia probe de sânge”.

De menţionat şi faptul că şoferiţa este cumnata viceprimarului de Pipirig, domnul Dan Bârgăoanu, care se afla şi el la locul accidentului. „Din fericire, cumnata mea nu e rănită grav. E lovită un pic la mână. Acum este la spital. Se îndrepta spre casă”, ne-a spus acesta.

Poliţiştii aflaţi la locul accidentului pentru măsurători şi stabilirea cauzelor accidentului ne-au declarat: „Din primele cercetări, se pare că şoferul a cărui maşină a ajuns în şanţ nu ar fi acordat prioritate. Dar mai multe vom şti după finalizarea cercetărilor”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentINFOTRAFIC: Drumuri cu circulaţie întreruptă sau îngreunată în Bacău şi Suceava
Articolul următorPoliţistul erou de la Târgu-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.