Actualizare: Polițiștii de la Secția Rurală Români au stabilit, în urma cercetărilor, că șoferul, un tânăr de 39 de ani, din Trifești, s-a răsturnat după ce a evitat un câine de pe șosea. „Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 actualizată”, a precizat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Pompierii voluntari de la SVSU Moldoveni au reușit să descarce paleții până la sosirea militarilor de la Roman și cu un buldoexcavator au repus pe roți autovehiculul.

***Știre inițială***

Un TIR încărcat cu paleți s-a răsturnat în afara șoselei, în această dimineață, 27 decembrie. Accidentul s-a produs după o curbă la dreapta din zona Hociungi (comuna Moldoveni), cel mai probabil din cauza vitezei. Autovehiculul a intrat pe contrasens și s-a răsturnat în afara carosabilului, pe partea stângă a drumului. Accidentul a fost anunțat în jurul orei 9, iar când au ajuns pompierii de la Roman șoferul era ieșit din cabină, potrivit slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. (C.I.)