0:00

FOTO: Un taximetrist a văzut moartea cu ochii, după ce remorca unui TIR s-a desprins, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 27 noiembrie, un bărbat, de 60 de ani, din Piatra-Neamț, aflat la volanul unui taxi, a trecut printr-un moment de groază când remorca unui TIR s-a desprins și s-a proptit în mașină.

Accidentul s-a produs la Zănești, iar taxiul circula pe celălalt sens. Șoferul a rămas blocat în mașină și a fost scos de pompierii de descarcerare. Coștient și cooperant, acesta a fost transportat de echipajul medical de terapie intensivă mobilă la UPU Piatra-Neamț, potrivit lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

FOTO: Un taximetrist a văzut moartea cu ochii, după ce remorca unui TIR s-a desprins, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii care au făcut cercetările la fața locului au stabilit că „în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din județul Iași, conducea o autoutilitară ce tracta o remorcă pe drumul național 15, în localitatea Zănești, la un moment dat remorca s-ar fi desprins de vehiculul în cauză și ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 60 de ani, din Piatra Neamț”, a declarat ag.pr. Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentCe este genul muzical mariachi și cum a apărut?
Articolul următorDSP Neamț: 7 decese la pacienți cu Covid înregistrate în luna octombrie raportate astăzi se adaugă altor 3