pietricica turism

Actualizare: Căprioara moartă a fost luată de reprezentanții fondului de vânătoare, după ce medicul veterinar a examinat-o. Accidentul s-a produs în punctul numit Rateș, în timp ce microbuzul venea dinspre Pârâul Pântei, Farcașa, aducând câțiva copii la școală, potrivit viceprimarului de Borca, Ion Ciubotă.

***Știre inițială***

În această dimineață, 19 noiembrie, un microbuz care ducea copii la școală a lovit o căprioară, la Borca. În urma apelului la 112, de la ora 7.12, la locul accidentului au fost trimise un echipaj de pompieri cu autospeciala de la Garda II Poiana Teiului și un echipaj medical. „Căprioara a murit, iar din microbuzul privat care transporta copii spre școală nu sunt răniți. Au fost anunțate toate organele competente, Poliție, Direcția Sanitară Veterinară, care urmează să ajungă la fața locului”, a declarat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Vom reveni. (C.I.)

foto ISU Neamt

1 COMENTARIU

 1. Animalul din imagine nu este o caprioara ( capreolus capreolus) ci o ciuta ( cervus elafus) diferentele morfologice fiind foarte mari .
  Daca nu a fost nimeni ranit si asta s-a stiut in urma apelului 112 pentru ce a fost nevoie de atatea echipaje :
  Politie – inutil fara victime
  Ambulanta -Inutil fara victime
  Pompierii -inutili oricum in astfel de cazuri si in multe altele
  DSP,DSV,ITM ,ETC,… CIA SI FBI
  Mai lispsea sa vina insusi prefectul si paranoia era completa.
  Oare cand o sa terminam cu astfel de aberatii pe banii statului .

Comments are closed.