Manifestarea “Neamț Tunning Fest”, organizată în premieră la Roman, a fost anunțată (prin Facebook) cu un program de trei zile, 28, 29 și 30 iulie. După o conferință de presă la care factorii implicați (CSM Roman și ACS Auto Costums) nu s-au decis cine să o țină (conferința…) și la care s-a anunțat o participare de peste 120 de mașini, a urmat prima zi din festival, în care… nu s-a întâmplat mai nimic. Au venit câteva mașini și atât. În conferința de presă nu s-a anunțat ziua și ora deschiderii oficiale, dar – din zvonuri – a reieșit că aceasta va fi sâmbătă, 29 iulie, la ora 10:00. Aceeași oră era cunoscută și la primărie, deci era veridică.

Sâmbătă, 29 iulie, la ora 12:00 încă nu se întâmplase nimic, în afara faptului că mai sosiseră câteva mașini. Prea puțini participanți, prea puțină lume. Cât despre “fetele frumoase” cu care organizatorul se lăudase în conferința de presă, nici vorbă. Se spunea însă că urmează să mai sosească a doua zi (duminică, ultima zi de festival!) niște mașini… Imaginile spun totul despre organizarea festivalului. La ora 13:00, câteva mașini au plecat la spălătorie…

Prezent în zonă, deputatul Laurențiu Leoreanu a profitat de ocazie ca să facă un drive-test cu un sling-shot de la o firmă care își expune produsele la 30 de metri de locul de desfășurare a Tunning Fest. Despre expoziția cu vânzare a respectivei firme în ștrandul municipal, tocmai în perioada Tunning Fest și în imediata apropiere a locului de desfășurare a acestuia nu a suflat nimeni niciun cuvânt. Adică primăria. Sigur, nu s-a dorit să se facă publicitate unei firme private, cu atât mai mult cu cât are reprezentanță la Roman, dar dacă tot i s-a permis să expună pe spațiul public (contracost, sperăm) se putea anunța această expoziție.

Despre competiția care trebuie să aibă loc (deși ne îndoim…) în cadrul “Neamț Tunning Fest”, un campionat pentru sistemele audio (dB Drag), vă anunțăm de pe acum că nu vom scrie. (D.A.)

Articolul precedentCOD GALBEN de vânt puternic în Regiunea Nord-Est
Articolul următorCSM Roman joacă marți cu HCF Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.