0:00

Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț a marcat Ziua Drapelului Național al României într-un mod aparte și militarii din cadrul instituției au arborat tricolorul pe cel mai înalt punct din județul Neamț.

FOTO Tricolorul arborat pe Toaca de Ziua Drapelului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJandarmii montani au urcat muntele și au dus drapelul pe Vârful Toaca.

FOTO Tricolorul arborat pe Toaca de Ziua Drapelului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJandarmii montani au îndeplinit o misiune specială. S-au asigurat că drapelul național se află la înălțime și au arborat acest simbol, pe cel mai înalt vârf din zona montană a județului Neamț – Vârful Toaca din Masivul Ceahlău.

FOTO Tricolorul arborat pe Toaca de Ziua Drapelului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSă ne reamintim de valorile și tradițiile noastre, iar tricolorul să rămână mereu un simbol de mândrie și speranță pentru fiecare dintre noi”, a transmis Jandarmeria Neamț. (G.S.; FOTO: Jandarmeria Neamț)

Articolul precedentA mai rămas o zi până începe Piatra Fest 2024! Programul complet al evenimentelor
Articolul următorMugur Cozmanciuc, deputat PNL: „Alain Berset a fost ales în funcția de secretar general al Consiliului Europei”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.