0:00

Teatrul Tineretului (TT) Piatra-Neamţ anunţă că va continua proiectul „Safe Spot” şi în 2021.

FOTO Teatrul Tineretului continuă proiectul „Safe Spot” şi în 2021, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Continuăm proiectul nostru de teatru educațional început în 2017, care își propune să îi atragă și să îi fidelizeze pe cei mai tineri dintre spectatori. De data asta, însă, scena devine… fațada laterală a clădirii TT. Invităm, așadar, autorii și autoarele de texte dramatice, precum și pe tinerii regizori și regizoare, să experimenteze și să imagineze un spectacol pornind de la acest spațiu neconvențional”, se precizează într-un comunicat de presă.

FOTO Teatrul Tineretului continuă proiectul „Safe Spot” şi în 2021, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrima etapă a proiectului constă în Concursul de Dramaturgie „Corneliu-Dan Borcia” (Ediția a III-a), ce se va derula în perioada 12 ianuarie-1 aprilie.

FOTO Teatrul Tineretului continuă proiectul „Safe Spot” şi în 2021, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Spre deosebire de edițiile anterioare, în acest an pot participa autori și autoare de toate vârstele! Astfel, vă invităm să ne trimiteți texte nou-nouțe, nepublicate și nemontate, care să se adreseze spectatorilor de 6-9 ani sau 10-14 ani. Un juriu din care vor face parte și elevi va alege textul câștigător, care va fi montat de o echipă tânără, cu vârste sub 35 de ani (regizor, scenograf, sound/video designer), secondată de asistenți voluntari – elevi de liceu. Așteptăm textele voastre până joi, 1 aprilie 2021, pe adresa [email protected], precizează organizatorii.

FOTO Teatrul Tineretului continuă proiectul „Safe Spot” şi în 2021, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEtapa a doua constă în Concursul de proiecte pentru tineri regizori și selecția echipei de asistenți liceeni şi va avea loc în perioada 7 aprilie-7 mai.

FOTO Teatrul Tineretului continuă proiectul „Safe Spot” şi în 2021, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Pe 7 aprilie, odată cu anunțarea textului câștigător, lansăm concursul de proiecte pentru tineri regizori și cel pentru echipa de asistenți. Proiectul regizoral selectat de către același juriu va fi anunțat pe 17 mai, iar din luna iunie începem deja repetițiile! Pentru informații, ne puteți contacta pe [email protected], mai menţionează organizatorii. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: TT)

Articolul precedentFOTO: ACTUALIZARE: Arde o casă la Tarcău, se bănuiește că o persoană ar fi înăuntru
Articolul următorCod galben de ninsori și viscol la munte, în Neamț și Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.