Vineri, 19 iulie a fost turnat primul strat de covor asfaltic pe str. Gloriei din Târgu Neamţ. La fața locului a fost prezent și primarul Daniel Harpa, alături de unul dintre consilierii săi personali, ing. Gheorghe Trofin, pentru a inspecta lucrările executate de firma Trust CCDP din Roznov.

“Astăzi va fi pus primul covor asfaltic provizoriu, urmând ca, în cel mai scurt timp, să începem reabilitarea a tot ce înseamnă parcări de reședință, pe str. Gloriei, zona Apa Serv și până la poșta nouă. Când vom începe reabilitarea parcărilor, tot atunci vom rezolva și problema cu apa pluvială, inclusiv pe str. Gloriei. După ce finalizăm lucrările cu apa pluvială, bordurarea și parcările, vom veni cu un alt strat de asfalt”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

Lucrarea de astăzi face parte dintr-un proiect mai amplu, de realizare a patru parcări de reședință (140 de locuri de parcare), concomitent cu lucrările de frezare și a turnării unui strat de asfalt pe stradaGloriei. În primă fază se va începe cu cele patru parcări, după care se vor face lucrări și pentru canalizarea pluvială, iluminatul public și montarea de camere de supraveghere. Valoarea totală a lucrărilor este de peste 35 de miliarde lei vechi. (C.T. STURZU)