După dezgheţul din ultimele zile, străzi din diferite cartiere ale orașului Târgu-Neamț sunt acoperite de noroi. Mai mulți cetățeni din cartierul Humuleștii Noi se plâng că nu mai pot ieși nici din curți, din cauza noroiului. “E jale! De abia reușim să ieșim din curți! Umblăm numai cu cizme. Parcă suntem în Evul Mediu”, spune un tânăr.

Primarul Daniel Harpa dă vina pe constructorul care a câștigat licitație pentru lucrările de canalizare. “Atât în cartierul Blebea, cât și în cartierul Humuleștii Noi se efectuează lucrări de canalizare. Anul trecut, când am întocmit contractul cu constructorul, le-am predat și străzile și tot ei sunt obligați ca, după ce finalizează lucrările de investiții, să aducă străzile la forma inițială. La acest moment aceste străzi sunt în administrarea constructorului și intră în sarcina lui să mențină practicabile aceste străzi. Noi putem doar să luăm măsuri și să-i sancționăm”, precizează primarul Daniel Harpa.

O altă stradă cu probleme este Oituz. Primarul Harpa promite că, în primăvară, vor începe lucrările de asfaltare. “Vă pot spune că pe această stradă avem finanțare inclusiv pentru asfaltare. Însă nu am putut asfalta pentru că cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții nu ne-a permis până nu am finalizat lucrările de canalizare și până nu am schimbat instalația de apă. În primăvară vom da drumul la lucrări de asfaltare pe strada Oituz. Străzile din oraș nu le-am modernizat și asfaltat pe ochi frumoși sau după simpatii politice”, adaugă edilul. (C.T. STURZU)

Articolul precedentMai simplu cu avizele de la Pompieri
Articolul următorExamenele naționale: Instruirea directorilor, pentru simulări
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

6 COMENTARII

  1. Strada ce se intersecteaza cu strada Oituz este si Popa Sapca care este mai afectata de trecerea iernii si despre care vad ca nici macar nu se pomeneste.Faceti ceva sau macar sa faceti cadou locuitorilor acestor doua strazi sa le donati cisme impermeabile si o barca daca e nevoie.

  2. Daca vreti sa se face ceva, nu mai votati hotii. Asta e singura solutie. Daca votati psd, ramane-ti dracului in mocirla in care va aflati si nu va mai plangeti

  3. Teava de apa ce leaga Popa Sapca de Lalelelor a ramas suspendata in aer din vara anului trecut,cica nu aveau piesa de racord.Fotograful trebuia sa se intoarca si sa pozeze balta ce era aproape la intersecti a Popa Sapca cu Oituz si sa mearga la intersectia Popa Sapca cu Lalelelor sa vada teava ce atirna in aer din vara.DEZINTERES DOMNILOR ASTA E SIGUR.MULTUMIM DIN INIMA PARTIDULUI.

  4. Va rugam veniti si la negresti ,strada spre activ parc,acelas motiv ,acelasi raspuns si probabil acelasiconstructor.

Comments are closed.