În această după-amiază, 26 martie, un bărbat, din Târgu Neamț, care a primit astăzi rezultatul pozitiv la coronavirus, a fost preluat cu autospeciala de acasă și transportat la spital.

Alexandru C. era în izolare la domiciliu, după ce a fost contact cu Ciprian Nechita. Acesta a fost confirmat pozitiv marți, pe 17 martie, după ce a participat la Campionatul național de dans sportiv de la Piatra Neamț, zi în care rezultatul a fost pozitiv și în cazul lui Andrei Scrab, organizatorul competiției, amândoi fiind transferați la Spitalul de Boli Infecțioase Iași.

 

 

Alexandru C. este unul din cazurile care a avut șansa de a sta singur în izolare acasă, după ce și-a dus familia la niște rude, pentru a o proteja. Chiar dacă nu a fost la campionatul de la Sala Polivalentă, tănârul s-a întâlnit la câteva zile după ce s-a încheiat competiția, pe 1 martie, cu Ciprian Nechita. Astăzi, 26 martie, rezultatul lui a fost pozitiv, chiar dacă nu a avut simptome, iar starea lui de sănătate este una bună, în general. (C.I.)

Articolul precedentUn nou site oficial despre coronavirus: DATE LA ZI
Articolul următorNeamț: Parteneriat anti-covid între societatea civilă și autorități

3 COMENTARII

Comments are closed.