BACĂU

Polițiștii rutieri, cei de proximitate și cei de la prevenire, cu sprijinul Generali Asigurări, au fost în mijlocul comunității din Bacău, unde au oferit flori, mărțișoare și materiale cu caracter preventiv doamnelor și domnișoarelor. Oamenii de ordine au fost prezenți la „Clubul 60 plus”, pentru persoane vârstnice, au asistat la un program artistic pregătit de gazde și au oferit celor prezenți simboluri ale primăverii.

De asemenea, polițiștii din județul Bacău au „sancționat” doamnele și domnișoarele participante la traficul rutier, înlocuind procesul-verbal cu flori și mărțișoare. Reprezentanţii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în cadrul campaniei naționale „Aripi Frânte”, au oferit materiale cu caracter preventiv privind violența împotriva femeii.

IAŞI

Poliţiştii de proximitate, împreună cu cei de la prevenire, au desfăşurat o acţiune de Ziua Femeii, în complexul comercial Carrefour Felicia, în Piaţa Voievozilor şi în Piaţa Unirii, din municipiul Iaşi.

Femeile au primit de la poliţişti flori şi felicitări, dar şi recomadări preventive, alături de mesajul: „O primăvară frumoasă!”

NEAMŢ

AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLa Roman s-ar putea arde gunoiul pentru… energie electrică!
Articolul următorÎntâlnirea cu prefectul de Neamţ i-a fost fatală: a fost schimbat din funcţie!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.