0:00

Aseară, 14 august, în jurul orei 22.00, un grav accident de circulație a avut loc  în satul Secuienii Noi.

Șoferul, de 38 de ani, din Roman, al unui autocamion care circula pe drumul național, a efectuat un viraj la stânga, pentru a pătrunde într-o stație de alimentare cu carburanți, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Suceava. În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-o autocisternă, condusă de un bărbat de 42 de ani, din Botoșani, potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

FOTO. Patru răniți, printre care și un copil, într-un accident la intersecția din Secuienii Noi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Impactul puternic a condus la rănirea întregii familii aflate în autoturismul condus de sucevean: șoferul și alți 3 pasageri, doi adulți și un băiețel de 8 ani.

FOTO. Patru răniți, printre care și un copil, într-un accident la intersecția din Secuienii Noi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în cadrul dosarului penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Foto: IPJ Neamț

Articolul precedentUn bărbat a murit și trei răniți după o coliziune cu o autoplatformă!
Articolul următorUrmările furtunii: un stâlp de telefonie a căzut peste un autoturism
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.