Un eveniment rutier soldat cu patru victime, între care și un minor, a avut loc pe 20 iunie pe Drumul Național 15, în localitatea Costișa. ”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 40 de ani, din Cândești, conducea un autoturism, pe direcția Bacău spre Piatra Neamț, la efectuarea unei manevre de schimbare a direcției spre stânga, ar fi fost acroșată de o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani, din județul Galați, ce se deplasa regulamentar din direcția Piatra Neamț spre Bacău”, anunță Poliția Neamț.

FOTO. Patru răniți după o manevră neinspirată în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină ce era staționată regulamentar. Patru pasageri din primul autoturism, cu vârste cuprinse între 8 și 65 de ani, au fost răniți, fiind transportați la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Neamț. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

FOTO. Patru răniți după o manevră neinspirată în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO. Patru răniți după o manevră neinspirată în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informații

FOTO Poliția Neamț

(G. S.)

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Proiectele dedicate natalității sunt o prioritate a activității mele parlamentare”
Articolul următorPrinşi la furat şampon în supermarket
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.