Un scurtcircuit a provocat un incendiu la acoperișul unei case cu etaj de pe strada Bogdan Dragoș, din Roman. Proprietara, o femeie de 48 de ani, a făcut un atac de panică și a avut nevoie să fie transportată la spital. Foarte aproape de casa care ardea este un restaurant și a existat riscul ca flăcările să ajungă și la clădire, situată în stânga casei după cum se vede în imagine.

Pompierii au acționat cu 3 autospeciale și cu autoscara și au reușit să stingă incendiul care a mistuit acoperișul. Au fost chemați în ajutor la ora 13:20.

„Incendiul se manifesta la acoperișul unei clădiri P+1, cu posibilitatea propagării și la o altă clădire învecinată (unitate de alimentație publică) situate pe strada Bogdan Dragoș

La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Roman.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, reușind să salveze locuința și evitând propagarea la clădirea învecinată.

A ars acoperișul clădirii (construit din astereală lemn și învelitoare tablă) pe o suprafață de aproximativ 120 mp.

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Proprietara clădirii,  în vârstă de 48 de ani, a suferit atac de panică.  Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD la locul evenimentului după care a fost transportată la CPU Roman”, potrivit lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

C.I.

Articolul precedentVideo. Coliziune brutală în intersecția de la Oglinzi
Articolul următorCasa unui cunoscut patron de magazine distrusă de incendiu