Marţi, 19 septembrie, pe la ora 11, un echipaj de ambulanță a luat un „pacient” de pe trotuarul din fața fostei fabrici 8 Martie, din municipiul Piatra Neamț, în urma apelului la 112.

Omul, în vârstă, dormea liniștit, cu capul pe mână și a deschis ochii foarte nedumerit. Vomase și urinase, iar „spectacolul” public a fost motivul pentru care oameni bine intenționați au chemat ambulanța „poate îi este rău”. Lucru întărit și de cadrele medicale care au coborât din autospecială și au răspuns la comentariile unor trecători: „Îl ducem la spital, poate are și alte afecțiuni, din câte se vede”.

Imediat a apărut și targa, dar drumul de nici doi metri s-a dovedit ai fi foarte greu de parcurs, chiar dacă bărbatul era susținut de trei cadre medicale. Tânăra care-l susținea din partea dreaptă, voluntar la Ambulanța Neamț, ne-a spus că astfel de cazuri nu o sperie, ba chiar va face Medicina.

O femeie care a trecut prin zonă a lămurit rapid lucrurile, spunând că pacientul este fostul ei coleg de la 8 Martie „pensionar acum, are vreo 64 de ani, dar i-a murit soția de vreo câțiva ani…”, după care ambulanța a plecat spre spital. (C.I.)

Articolul precedentNici un câștigător din 21 de nemțeni la loteria fiscală
Articolul următorL4 Bradu Borca s-a mai procopsit cu o suspendare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.