0:00

FOTO. O femeie din Târgu Neamț a murit în accident, fiica ei și doi copii sunt în stare gravă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTragedie într-o familie din Târgu Neamț, în urma unui accident produs la Boroaia (Suceava), după ce șoferița a intrat cu mașina într-un cap de pod.

FOTO. O femeie din Târgu Neamț a murit în accident, fiica ei și doi copii sunt în stare gravă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFemeia, în vârstă de 37 de ani, s-a întors la un moment dat spre fiica ei, în vârstă de 2 ani, aflată pe bancheta din spate și atunci a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens și s-a izbit de capul de pod, potrivit newsbucovina. Ea și mama ei, în vârstă de 63 de ani, au rămas încarcerate, fiind scoase de pompierii ISU Suceava.

Din păcate, bunica (foto, sursa mesagerulneamt.ro) n-a mai putut fi salvată și a murit în timp ce era resuscitată în UPU de la Spitalul Județean Suceava. Acum un an, femeia a apelat la presă legat de o problemă cu strada Garoafelor, unde locuia în orașul Târgu Neamț (detalii aici ).

În accidentul produs luni după-amiază, pe la ora 17.45, au fost răniți și fiica șoferiței, dusă în comă la spital și internată în ATI, dar și celălalt nepot al bunicii, în vârstă de 16 ani, care are fracturi de coloană lombară și la gleznă, dar și șoferița a rămas spitalizată. Familia se întorcea la Târgu Neamț.

C.I.

Articolul precedentNu a oprit la Stop şi-a băgat un om în spital!
Articolul următorGeorge Lazăr, președinte PNL Neamț: „România Educată”, în dezbatere cu nemțenii