pietricica turism

Actualizare: Pompierii de descarcerare au scos o persoană din mașina boțită. Este vorba de o femeie, în vârstă de 66 de ani, care a fost dusă la spital de echipajul de terapie intensivă mobilă. „Echipajele SMURD TIM, EPA și un echipaj SAJ au asistat și transportat la spital 6 victime”, a precizat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Una din mașini era înmatriculată în Republica Moldova.

Polițiștii rutieri au stabilit, în urma cercetărilor, că un tânăr de 21 de ani, din Botoșani, aflat la volanul mașinii, a intrat dinspre Dobreni în intersecția cu drumul național fără să oprească la indicator și fără să acorde prioritate unui autoturism, de care s-a izbit, potrivit Georgianei Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Șoferul vinovat și fratele lui, un tânăr, de 19 ani au fost răniți. Șoferul care conducea mașina lovită, un bărbat de 43 de ani, din Iași, soția acestuia, de 43 de ani, băiatul lor, de 13 ani și bunica acestuia, în vârstă de 66 de ani, au fost răniți și transportați la spital. În cauză a fost deschis un dosar de vătămare corporală din culpă.

***Știre inițială***

Două mașini s-au ciocnit la Căciulești, în celebra intersecție de la Girov, în seara de 17 noiembrie, la ora 17.17. Patru persoane ar fi implicate în accident, dintre care cel puțin două ar fi rănite. Două echipaje de pompieri, unul de descarcerare și unul cu o autospecială și două echipaje SMURD – TIM și unul de prim ajutor au fost trimise de la Piatra Neamț să intervină la accident. Cel care a sunat la 112 a spus că o persoană a rămas blocată într-una din mașini, potrivit ISU Neamț. Vom reveni. (C.I.)

foto ISU Neamt

1 COMENTARIU

Comments are closed.