Arbitrul nemţean Paul Meterciuc a oficiat, duminică, 22 octombrie, la Răuceşti, ultima partidă din carieră. Înaintea meciului Speranța Răucești-Moldova Cordun, el a fost premiat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ, pentru întreaga carieră dedicată arbitrajului, dar a primit flori şi multe aplauze şi din partea clubului gazdă şi a spectatorilor.

„Paul Meterciuc se desparte de ecusonul de arbitru, care a fost o parte din el. A fost prezent 22 de ani pe stadioane, la succese și esecuri, la bine și la mai puțin bine. Întotdeauna și-a dorit să nu greșească, să împartă corect dreptatea pe teren, dar așa cum nu există campionat în lume fără greșeli, probabil că a arătat și el în unele momente că este un pământean. Paul Meterciuc este profesor de educație-fizică la Școala Timișești, având și funcția de director, iar în trecut a fost profesor la Liceul Tehnologic Oglinzi, Răucești. Fotbal Club Speranta Raucesti mulțumeste arbitrului pentru întreaga activitate, îl felicită pentru realizările din cariera de arbitru și îi urează mult succes în proiectele viitoare!”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a Speranţei Răuceşti.

Fotografiile aparţin lui Dragoş Ioan Ariton, observatorul desemnat la aceasta partida, care a înmânat premiul din partea AJF Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentȘase noi cazuri de rujeolă în Neamţ
Articolul următorTimişeşti: Inaugurarea Centrului de Cultură şi a Bibliotecii Comunale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.