pietricica turism

Jucătoarele formaţiei Rugby Club Venus RIFIL Piatra Neamţ – “Mâtzele Negre” – au câştigat marţi, 1 octombrie, Cupa “Acoperământul Maicii Domnului”. Competiţia a fost organizată de Clubul Sportiv Parohial “Ştefan cel Mare şi Sfânt” Bucureşti (“adversarul nostru tradiţional la majoritatea competiţiilor din ultima perioadă”, după cum a spus prof. Eusebiu Popa) şi a avut loc pe terenul Şcolii Gimnaziale 164 Bucureşti.

“Pe noi ne-a interesat mai mult să jucăm, să arătăm că ştim rugby. S-au disputat mai multe reprize, scorul nu are foarte mare importanţă. Pot spune că echipa noastră s-a făcut remarcată. Toată echipa a ieşit în evidenţă, dar în special sunt două fete, care au doar o lună şi jumătate de antrenamente, Ştefana şi Ioana Iftime, care au fost cu o clasă peste celelalte jucătoare, deşi acestea au o oarecare vechime în cadrul clubului nostru. Selecţia continuă, dar şi sita cerne. Calitatea e pe primul plan, nu cantitatea”, a declarat profesorul Eusebiu Popa.

Cu prilejul competiţiei de la Bucureşti, tinerele rugbyste şi profesorul Eusebiu Popa au primit cadouri deosebite de la un fost practicant al acestui sport, Constantin Şerban: tablouri pictate chiar de cel care le-a dăruit. (M. CONSTANTINESCU)

1 COMENTARIU

Comments are closed.