0:00

Actualizare: Mașina s-a izbit într-un cap de pod, mai înainte de a ajunge în șanț, potrivit primelor cercetări efectuate de polițiștii de la Târgu Neamț. Șoferul nu consumase alcool, iar autoturismul pe care-l conducea avea montate cauciucuri de iarnă. „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 33 de ani, din Târgu-Neamț, conducea un autoturism pe drumul național 15 B, în localitatea Dumbrava (Timișești), a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei femei, în vârstă de 38 de ani, din județul Iași. Bărbatul în cauză a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească exact în ce împrejurări s-a produs accidentul.

FOTO: Mașină în șanț, la prima ninsoare serioasă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

****Știre inițială****

Ninsoarea care a început să cadă din abundență în această dimineață, 7 decembrie, a concurat la producerea unui accident la Timișești. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în șanț.

FOTO: Mașină în șanț, la prima ninsoare serioasă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Bărbatul a rămas blocat și a fost scos pe portiera din dreapta de ambulanțierul sosit la fața locului în urma apelului la 112.

FOTO: Mașină în șanț, la prima ninsoare serioasă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pe la ora 9.30 a ajuns și un echipaj de poliție la locul accidentului.

C.I.

Articolul precedentO familie cu patru copii a rămas fără casă după un incendiu
Articolul următorFOTO. Carambol cu două tiruri şi trei autoturisme.