Clubul Lia Art Piatra Neamţ a obţinut rezultate excelente la Campionatul de Clase a României, principala competiție de dans sportiv a anului. Competiţia a avut loc, în perioada 29-30 septembrie, la Cluj, iar clubul pietrean a înscris 4 perechi dintr-un total de 531 de perechi participante. Pietrenii au vizat categoriile: precompetițional, hobby, Clasa E și Clasa C.

Robert Gabriel Hizanu și Alexandra Samachiș, 8-9 ani, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț au participat la două concursuri neoficiale, Precompetițional 2 și 3 dansuri, şi au ajuns în finală la ambele confruntări. La concursul de 3 dansuri au dobândit titlul de vicecampioni naționali.

Ioan Theodor Cucoș și Diana Josanu, 16-18 ani, ambii de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț, au adus în palmaresul clubului încă un titlu de vicecampioni naționali, la Clasă E latino.

Cosmin Cosniceanu și Ilinca Leșovschi, 16-18 ani, elevi ai Colegiului Național „Petru Rareș” Piatra Neamț sunt finaliștii Clasei C latino, adjudecându-și locul V.

„Rezultatele de sâmbătă și duminică arată un randament de 75% în ceea ce privește numărul perechilor înscrise de noi raportat la numărul celor care au cucerit finala, respectiv 4 la 3. În continuare, avem în pregătire mai multe perechi ce urmează să intre în focul competițional cât de curând. Felicitări sportivilor noștri!”, a declarat antrenoarea Laura Leșovschi.

Clubul Lia Art Piatra Neamț este condus de Laura Leșovschi şi pregăteşte grupuri de sportivi din Piatra Neamț, Târgu Neamț (Clubul afiliat Latino Impact Târgu Neamț, coordonator Vitalie Josanu) și Bicaz. De asemenea, Clubul Lia Art Piatra Neamț și Latino Impact Târgu Neamț organizează grupe de elevi începători la Piatra Neamț, Bicaz și Târgu Neamț, pentru inițierea în lumea fascinantă a dansului sportiv. (ZCH NEWS)

Articolul precedentL4 Ozana Târgu Neamţ-Victoria Horia 1-1 (0-0) * Declaraţii oficiale
Articolul următorCOMUNICAT DE PRESĂ al Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru Revizuirea Constituției Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.