0:00

Un tânăr de 29 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce garsoniera unde locuia a fost cuprinsă de flăcări. S-a întâmplat în această seară, 22 martie, alarma fiind dată prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispeceratul ISU în jurul orei 20:00. Forțele de intervenție au fost solicitate la o locuință aflată la etajul IV la un bloc de pe strada Aleea Crizantemelor din municipiul Botoșani.

FOTO. La un pas de moarte de la o țigară, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Au plecat la drum trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, dar și un echipaj SJA. La jungerea acestora ardeau mocnit bunurile din interiorul garsonierei, iar proprietarul era căzut în baie, inconștient.

FOTO. La un pas de moarte de la o țigară, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Scos din interior de pompieri, tânărul a fost preluat de paramedicii SMURD. Ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Nu s-a impus evacuarea altor locatari.  Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de o țigară nestinsă, care a căzut peste materiale combustibile”, conform ISU Botoșani. Intervenția a fost îngreunată din cauza autoturismelor care erau parcate pe căile de acces.

FOTO. La un pas de moarte de la o țigară, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(G.S)

FOTO: ISU Botoșani

Articolul precedentFoto. Târgu Neamț: Simulare incendiu la un supermarket
Articolul următorAccident cu victimă după o traversare aiurea
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.