0:00

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a învins Victoria Horia, duminică, 22 octombrie, cu scorul de 3-1 (1-1) şi şi-a conservat locul I în clasament până la primăvară. Mai ales prima parte a meciului a fost una relativ echilibrată, oaspeţii reuşind chiar să deschidă scorul prin Găucan. A egalat Rotaru. Fotografii:

În partea a doua s-a consemnat desprinderea echipei din Piatra Neamţ, care a marcat de două ori (Copoţ-Barb şi Popa), fără a mai primi gol. Fotografii din repriza a II-a:

Altfel, meciul a adus câteva sute de oameni la stadion, strada riverană arenei stând mărturie prin numărul impresionant de maşini:

Stadionul „Ceahlăul” pare pregătit pentru importantul meci de joi, 26 octombrie, din Cupa României, când se va utiliza şi instalaţia de nocturnă.

Să sperăm că şi Aerostar Bacău şi Dinamo Bucureşti sunt la fel de pregătite. (TEXT şi FOTO: M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentUrsul de la Tașca va fi găsit și împușcat
Articolul următorCondamnaţi pentru lipsire de libertate şi viol
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări pentru victorie, Ceahlăului!Onoare învinșilor.Un joc echilibrat în prima repriză, datorită ratărilor tinerilor jucători,și lipsei de concentrare ,dar și portarului Ceahlăului,care primește gol de la 25 de metri,și scapă mingea de ziceai că-i plina de unsoare.Victoria a dat o replica bună,și s-au stins în a doua repriza.Poate in pauza competițională,mai vin doi trei jucători cu experiență și atunci putem sa abordam cu încredere play off-ul.

Comentariile sunt închise.