FOTO. Inconștiență: Tânăr de 17 ani s-a urcat la volan și aproape a ucis doi pietoni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn băiat de 17 ani, s-a urcat la volan, deși bineînțeles nu deținea permis, și a produs un grav accident în care aproape și-au pierdut viața o fată și un băiat de 19 ani, pietoni, fără vină.

Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12:55, pe un drum comunal în comuna Pătrăuți din județul Suceava. Așa zisul șofer de 17 ani, care mai avea un amic pasager în mașină, a pierdut controlul volanului, acroșându-i pe cei doi tineri pietoni și rănindu-i foarte grav.

Când a realizat gravitatea situației a ieșit din mașină, împreună cu pasagerul din dreapta, și au luat-o la fugă peste dealuri.

FOTO. Inconștiență: Tânăr de 17 ani s-a urcat la volan și aproape a ucis doi pietoni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiImediat după producerea accidentului, până la sosirea echipajului de poliție, șoferul și un alt ocupant al autoturismului  au părăsit vehiculul și au fugit în zona unui deal.

Au fost alertate în regim de urgență toate echipajele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava și a Secției de Poliție Dărmănești, în urma căutărilor reușindu-se localizarea șoferului și a pasagerului, la o distanță de cca. 1,5 km de locul producerii accidentului.

FOTO. Inconștiență: Tânăr de 17 ani s-a urcat la volan și aproape a ucis doi pietoni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiS-a stabilit că persoana care a condus autoturismul implicat în accident este un tânăr de 17 ani din comuna Pătrăuți și nu posedă permis de conducere. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat comisar șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Cei doi răniți au fost transportați în stare foarte gravă la spital.

Acum tânărul de 17 ani va răspunde pentru inconștiența sa, într-un dosar penal în care este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Angela Croitoru

Foto: ISU Suceava

Articolul precedentCOD GALBEN Ninsori şi viscol în zona montană a judeţelor Bacău, Neamţ şi Suceava
Articolul următorAccident grav la Săbăoani. Copil de 10 ani resuscitat după ce a fost lovit pe trecere
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.