0:00

FOTO. Incendiu la o hală de producție peleți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMilitarii din cadrul ISU Neamț au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce a avut loc în localitatea Ștefan cel Mare, la o hală de producție peleți. S-a întâmplat vineri seară, 29 septembrie, apelul pentru ajutor fiind înregistrat în dispecerat în jurul orei 21:30. Au plecat la drum patru echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

La ajungerea salvatorul focul se manifesta în interiorul unei hale în care se prelucra rumegușul, cu posibilitatea propagării la întreaga construcție și la alte spații de depozitare. Până la final au ars două utilaje de prelucrare a rumegușului, scule, rumeguș și acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric. Două persoane, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 24 de ani, au fost asistate medical de echipajul SMURD după ce au suferit atacuri de panică”, a anunțat ISU Neamț.

(G.S.)

FOTO ISU Neamț

Articolul precedentL2 CSM Ceahlăul Piatra Neamț-Unirea Dej 1-0 (0-0)
Articolul următorInginer silvic judecat pentru luare de mită
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.