0:00

FOTO. Incendiu la Negrești: un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incendiu care a afectat gospodăria unui localnic din Negrești s-a soldat cu o victimă, iar un bărbat de 54 de ani a suferit arsuri la ambele mâini. Acesta a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, de la echipajul SMURD, ulterior refuzând transportul la spital.

S-a întâmplat pe 18 octombrie, iar în urma apelului pentru ajutor prin numărul unic de urgență 112 au plecat la drum militarii din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, forțele profesioniste fiind sprijinite de voluntarii de la SVSU Negrești. La sosirea acestora, incendiul se manifesta generalizat la o magazie apicolă, existând posibilitatea propagării la întreaga gospodărie.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars anexa gospodărească (construită din lemn și acoperită cu plăci de azbociment) cu suprafața de 30 mp și bunurile din interiorul acesteia (30 de stupi, materiale și unelte agricole, lemne de foc, obiecte de uz gospodăresc etc.) și s-au deteriorat o magazie de lemne și acoperișul casei”, anunță ISU Neamț. Cercetările au stabilit drept cauză de producere a incendiului focul deschis în spații închise.

FOTO: ISU Neamț

(G.S.)

Articolul precedentBăut și fără permis, s-a oprit cu mașina-n gard
Articolul următorVideo. Și câinii polițiști se antrenează!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.