0:00

În noaptea de duminică spre luni, 17 februarie, a izbucnit un incendiu puternic la o casă din Humulești. Săteni din zonă au trimis la redacție imagini cu incendiul și au declarat că hidranții nu ar fi funcționat iar pompierii au rămas fără apă.

Vom reveni cu amănunte.

Actualizare: S-a intervenit cu 5 autospeciale de la Târgu Neamț și una de la Piatra Neamț. Trei dintre ele au adus apă de la Târgu Neamț și trei au acționat la stingerea incendiului. Se confirmă informația că hidranții n-au putut fi folosiți. Au ars toate anexele și 700 mp din acoperișul mansardei.

Foto: Incendiu la Humulești: o casă a ars ore bune, probleme pentru pompieri, ZCH NEWS - sursa ta de informații Foto: Incendiu la Humulești: o casă a ars ore bune, probleme pentru pompieri, ZCH NEWS - sursa ta de informații Foto: Incendiu la Humulești: o casă a ars ore bune, probleme pentru pompieri, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentAccident cu doi răniți, după impactul cu un TIR
Articolul următorBeat și fără permis, un vasluian a intrat într-un TIR, la Gâdinți
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Și Aici. a fost vorba tot de alt ,,, Deștept ,ca și la DURAU . Ce e Adevărat e Faptul cu Vântul Nu sa. Așteptat să Bată cu viteza care a bătut , mai cu seamă că ieri a fost cum este Azi. 17 Feb 2020 o zi. Însorită , Calda .In Cazul de Fata Din Păcate. Mai Grav ,Sa Soldat cu Decesul unui Om . Deștept. sau NU .

Comentariile sunt închise.