0:00

FOTO. Incendiu devastator la Buruienești. Casă distrusă în prag de iarnă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn puternic incendiu a afectat locuința unui sătean localitatea Buruienești, comuna Doljești. S-a întâmplat duminică, 12 noiembrie, salvatorii din cadrul ISU Neamț fiind chemați în ajutor prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 16:53. Au plecat la drum militarii de la Detașamentul de pompieri Roman, forțele profesioniste fiind sprijinite de voluntarii de la SVSU Doljești.

La sosirea acestora incendiul se manifesta generalizat la parterul unei case cu mansardă, parțial la acoperiș și terasele exterioare cu posibilitatea propagării la alte construcții din vecinătate. Au ars 150 mp din acoperișul casei construit din lemn și acoperit cu tablă, acoperișul terasei exterioare pe o suprafață de aproximativ 50 mp, elemente de tâmplărie-uși și ferestre- de la 8 încăperi, mobilier, materiale textile, și bunuri de uz gospodăresc.

Amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, anunță ISU Neamț. Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime, dar pagubele materiale sunt considerabile.

FOTO ISU Neamț

(G.S.)

Articolul precedentUrs în Piatra Neamț în zona… Ursuleț. A fost emis mesaj RO-ALERT
Articolul următorSocial-democrații, rezoluție pentru aderarea imediată a României în spațiul Schengen. Carmen Elena-Nastasă, prezentă la Congresul PES
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.