reclama autocenter

Actualizare: Primul pompier care a intervenit a fost lt. Ionuț Țobârnac, care era întâmplător în trecere prin zonă. El a urcat și trecut pe la fiecare apartament, până la etajul 3, ca să anunțe locatarii să iasă din case. 20 de persoane au ieșit din bloc.

Când au ajuns militarii, apartamentul era cuprins de flăcări. Proprietara apartamentului a încercat, inițial, să stingă focul, dar când a văzut că n-are nici o șansă, și-a luat copiii și a ieșit din casă.  „Pompierii au localizat și lichidat incendiul și au evacuat fumul cu ajutorul mijloacelor specifice de intervenție.  În urma incendiului, apartamentul a fost distrus în totalitate, iar alte trei apartamente au fost deteriorate ca urmare a apei folosite pentru intervenție. Proprietara locuinței, în vârstă de 29 de ani a suferit arsuri ușoare.  Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ  dar a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jocul copiilor cu focul. Colegul nostru, plutonierul adjutant Cătălin Buțurcă, și el în timpul liber, a fost alături de camarazii săi și i-a sprijinit la intervenție. Și de această dată avem convingerea ca dragostea față de semeni este o calitate importantă a salvatorilor”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

***Știre inițială***

Un incendiu de amploare a izbucnit la un apartament de la etajul 3 dintr-un bloc de pe bd. Traian, în Piatra-Neamț. Astăzi, 7 noiembrie, pe la ora 13,30 s-a cerut ajutor la 112 și îns curt timp la fața locului au ajuns pompierii cu două autospeciale și autoscara.

Fumul iese din două camere ale apartamentului situat pe colțul blocului. În acest moment nu se știe dacă sunt victime surprinse în interior. Vom reveni. (C.I.)

Articolul precedentMinistrul Educației: Evaluare sumativă în locul tezelor
Articolul următorAlte 144 persoane cu Covid în Neamț. O treime din persoanele testate sunt pozitive. Număr record de pacienți în ATI