0:00

Concursul pentru ocuparea a 7 funcții de șefi de secții la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț s-a încheiat recent, la 9 luni de când a fost anunțat, după mai multe decalări date de lipsa candidaților, de inadvertențe de organizare (detalii aici ).

S-au afișat și rezultatele la ultimele examene susținute pentru conducerea secțiilor ATI, Medicină Internă, UPU și Neonatologie, toți cei patru medici înscriși fiind declarați admiși. FOTO. Încă 4 medici au promovat concursul de șefi de secții la Spitalul Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoar la secția ATI șef este un medic care n-a mai fost la conducere, dr. Felician Gelu Dulhai (foto), singurul care s-a înscris în cele din urmă, cunoscut nemțenilor din vremea când era șeful echipei de prelevare organe pentru transplant din județul Neamț. Ceilalți șefi sunt dr. Ana-Maria Nechifor la secția Neonatologie, pe care a condus-o în ultimii ani, tot dr. Brîndușa Elena Pavlidis la UPU și dr. Cristina Iacob-Atănăsoaie la Medicină Internă, care îi succedează dr. George Bararu, demis între timp de conducerea spitalului.

FOTO. Încă 4 medici au promovat concursul de șefi de secții la Spitalul Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații
SJU NEAMŢ

De remarcat că fost manager și director medical al spitalului județean, dr. Cistina Iacob-Atănăsoaie (foto) a primit recent încă o funcție importantă, aceea de a-l reprezenta pe Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, în consiliul de administrație al SJU Piatra-Neamț. Singura secție din acestea șapte la care nu este șef cu concurs rămâne Pediatria (detalii aici ).

Pentru alte două secții concursul s-a încheiat rapid, de la prima strigare. La Serviciul de Anatomie Patologică și la secția Psihiatrie nu au fost surprize, în primul caz funcția revenindu-i tot dr. Camelia Croitoru, cu 311,63 de puncte, singura înscrisă, iar în al doilea caz dr. Oana Ioniță și-a adjudecat șefia, cu 303,91 de puncte, fiind și ea singura candidată (detalii aici , aici ).

C.I.

Articolul precedentDAS Neamț anunță condițiile pentru depunerea cererilor pentru locuințe sociale
Articolul următorPiatra Neamț. Bărbat de 82 de ani lovit pe trecerea de pietoni