Concursul pentru ocuparea a 7 funcții de șefi de secții la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț s-a încheiat recent, la 9 luni de când a fost anunțat, după mai multe decalări date de lipsa candidaților, de inadvertențe de organizare (detalii aici ).

S-au afișat și rezultatele la ultimele examene susținute pentru conducerea secțiilor ATI, Medicină Internă, UPU și Neonatologie, toți cei patru medici înscriși fiind declarați admiși. Doar la secția ATI șef este un medic care n-a mai fost la conducere, dr. Felician Gelu Dulhai (foto), singurul care s-a înscris în cele din urmă, cunoscut nemțenilor din vremea când era șeful echipei de prelevare organe pentru transplant din județul Neamț. Ceilalți șefi sunt dr. Ana-Maria Nechifor la secția Neonatologie, pe care a condus-o în ultimii ani, tot dr. Brîndușa Elena Pavlidis la UPU și dr. Cristina Iacob-Atănăsoaie la Medicină Internă, care îi succedează dr. George Bararu, demis între timp de conducerea spitalului.

SJU NEAMŢ

De remarcat că fost manager și director medical al spitalului județean, dr. Cistina Iacob-Atănăsoaie (foto) a primit recent încă o funcție importantă, aceea de a-l reprezenta pe Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, în consiliul de administrație al SJU Piatra-Neamț. Singura secție din acestea șapte la care nu este șef cu concurs rămâne Pediatria (detalii aici ).

Pentru alte două secții concursul s-a încheiat rapid, de la prima strigare. La Serviciul de Anatomie Patologică și la secția Psihiatrie nu au fost surprize, în primul caz funcția revenindu-i tot dr. Camelia Croitoru, cu 311,63 de puncte, singura înscrisă, iar în al doilea caz dr. Oana Ioniță și-a adjudecat șefia, cu 303,91 de puncte, fiind și ea singura candidată (detalii aici , aici ).

C.I.

Articolul precedentDAS Neamț anunță condițiile pentru depunerea cererilor pentru locuințe sociale
Articolul următorPiatra Neamț. Bărbat de 82 de ani lovit pe trecerea de pietoni