Handbalistele divizionarei A HCF Piatra Neamțau mai făcut o „victimă” în rândul echipelor din capitală și nu una oarecare ci tocmai satelitul campioanei României și câștigătoarei Ligii Campionilor, CSM București. Elevele profesorului Dan Valentin au învins la limită, scor 29-28 după ce la pauză au condus cu 16-13. Finalul partidei a fost incandescent, golul victoriei fiind marcat de tânăra Dorneanu. Înainte ca formația gazdă să înscrie punctul care avea să-i aducă a treia victorie în sezonul curent, bucureștencele au beneficiat de o aruncare de la 7 metri pe care a apărat-o Ștefania Manolache.

„Prima repriză am dominat-o clar. Din păcate, în partea a doua ne-am băgat un pic în jocul lor, am și ratat din situații clare, iar schimbări nu am putut face, pentru că banca noastră este foarte scurtă, dar până la urmă fetele au rezistat cu brio și sunt foarte mulțumit de această nouă victorie„, a spus antrenorul emerit Dan Valentin.

O veste mai puțin îmbucurătoare este că Simona Miron s-a reaccidentat la piciorul operat în urmă cu cinci luni. ,,Suntem pe drumul cel bun, dar necazurile ne urmăresc iată cu această reaccidentare a SimoneiMiron. Din păcate s-a lovit din nou, de fapt a lovit-o o adversară însă sper să nu fie decât un simplu traumatism,, , a mai specificat Dan Valentin. În clasament HCF Piatra Neamț ocupă locul al optulea cu 9 puncte din 14 competitoare și va juca duminică, 13 noiembrie, în deplasare cu Activ Plopeni. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedentAfiş cu Băsescu vandalizat la Piatra Neamţ! Poziţia PMP Neamţ!
Articolul următorArsene, sugestie pentru Negelschi: „Reveniţi asupra deciziei cu taxa!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.