0:00

Astăzi, 12 aprilie, pe Stadionul Ceahlăul din Piatra-Neamț s-a desfășurat etapa de zonă a concursului tehnico-aplicativ pentru elevi cu tematică de prevenire și stingere a incendiilor „Prietenii Pompierilor”. Competiția a fost reluată după cei doi ani de pandemie.

Au participat 16 echipaje de elevi, din care 12 de băieți și mixte și 4 de fete. La fete, pe locul I s-a clasat echipajul Școlii gimnaziale Girov, pe locul II – cel al Școlii Podoleni, iar locul III a revenit echipajului de la Bodești. La băieți și mixt, echipajul din Pângărați s-a clasat pe primul loc, iar școlilor din Girov și Podoleni le-au revenit locurile II și respectiv III. Astăzi, alături de copiii participanți la competiție și pompieri au fost și elevi de la Școala Profesională Specială din Ștefan cel Mare.

În activități au fost implicați profesorii coordonatori ai cercurilor de elevi, șefii serviciilor de voluntari pentru situații de urgență din localități și voluntarii din cadrul Campaniei de voluntariat “Salvator din Pasiune” a ISU Neamț.

Câștigătorii primelor 3 locuri vor participa la etapa județeană a concursului care va avea loc tot pe Stadionul Municipal Piatra-Neamț, în ziua de 5 mai.

A.C.

Articolul precedentO ieșeancă s-a izbit cu mașina într-un cap de pod la Săbăoani
Articolul următorFetiță de patru ani rănită într-un accident la Piatra Neamț